100% dansk hjemmeside | Verificerede og originale produkter | Altid 14 dages returret

0

Din kurv er tom

Emanuele Tozzoli

Emanuele Tozzoli Splish Artist Art.jpg
 

Emanuele Tozzoli er en italiensk kunstner, der bruger temaer og medier fra abstrakt-, kubistisk- og impressionistisk kunst for at skabe spændende kunstværker. Tozzolis værker er rig på farver. Ligesom en komponist skriver musik er Tozzoli kreative proces meget på samme måde, hvor han bruger sanserne for at udtrykke følelser på lærredet.

Med en baggrund inden for musik og kunst er Tozzoli opvokset med det fra en ung alder. Gennem den taktile brug af akryl, spraymaling og oliepasteller, skaber Tozzoli mange impressionistiske momenter, hvor portrætter møder symbolik, og kubisme møder farve. Tozzoli beskriver sin kunstneriske proces som en meget instinktuel og organisk oplevelse.

 

Min arbejdsmetode er instinktiv og visceral. Jeg bemærker ofte, at jeg kun er færdig med maleriet til sidst 
— Emanuele Tozzoli
 

 

Hans rationelle tanker fralægges når han maler, da Tozzoli prøver at komme i et flow, hvor han forbipasserer “lydmuren”, der generelt føles som en stopklods for den kreative proces. Han håber, at hans værker kan "inspirere og give følelser af frihed til dem, der ser på dem."

Tozzoli har udstillet værker og været repræsenteret af internationale gallerier i lande såsom: USA, Australien, Storbritannien, Sydafrika, Italien, Israel, Tyskland. Hans værker er til stede i internationale samlinger over hele verden.Læs flere indlæg

Louise Norsker | SPLISH
Louise Norsker

Albert Aagaard | SPLISH
Albert Aagaard

Hanna Ilczyszyn | SPLISH
Hanna Ilczyszyn