Ultimativ guide til Louis Vuitton tasken og de mest populære modeller (Juni 2023)

Køb louis vuitton taske

Opdateret 2. juni 2023

Introduktion til Louis Vuitton

Louis Vuitton tasker er kendte for deres luksuriøse designs og høje kvalitet. Taskerne er blevet et symbol på mode og elegance i årtier, og er en absolut favorit blandt mange kvinder verden over. Taskerne er kendte for deres ikoniske monogram print, der gør dem genkendelige, samt deres håndlavet kvalitet og læder, der gør dem ekstremt holdbare. Louis Vuitton tasker er også kendte for deres klassiske og tidløse design, der aldrig går af mode.

Historien bag brandet

Louis Vuitton er et af de mest anerkendte og eftertragtede mode- og luksusmærker i verden. Virksomheden blev grundlagt af Louis Vuitton i 1854, og siden da har den været kendt for sin ekspertise inden for design og produktion af kufferter, tasker og andre luksuriøse genstande.

Det hele begyndte i 1854, da Louis Vuitton åbnede sin første butik i Paris. Han var en erfaren kuffertmager, og hans mål var at skabe kufferter, der var lette, holdbare og nemme at pakke. Hans innovative design og kvalitet i produktionen gjorde hans kufferter meget populære, hvorfor han hurtigt opnåede et godt ry i branchen.

Grundlæggeren af Louis Vuitton

I 1888 lancerede Louis Vuitton sin berømte "Damier" kollektion, hvor han introducerede et kontinuerligt mønster af kvadrater og rektangler, kendt som "Damier Canvas", som stadig er en populær kollektion i dag. Et år senere, i 1889, åbnede han en butik i London, og i 1896 åbnede han sin første butik i New York.

Efter Louis Vuittons død i 1892, overtog hans søn Georges Vuitton ledelsen af virksomheden og fortsatte med at udvikle og udvide sin fars arv. Han introducerede en række nye designs og materialer, herunder den nu berømte LV-monogram, som blev lanceret i 1896.

I løbet af det tidlige 1900-tal blev Louis Vuitton et af de mest anerkendte og eftertragtede mode- og luksusmærker i verden. Virksomheden åbnede flere butikker i forskellige dele af verden og udvidet sin produktlinje til også at inkludere punge og andre accessories inden for luksus.

Louis Vuitton er stadig kendt for sin unikke designs og kvalitet i dag. Virksomheden fortsætter med at være en vigtig spiller i luksusmodeverdenen og er stadig ejet og drevet af Vuitton familien. Deres brand er symbolet på god smag, elegance og luksus. Det er et brand, der har formået at bevare sin ægthed og autencitet i over 150 år, og som fortsat er efterspurgt af modebevidste personer verden over.


louis vuitton historie tasker kufferter

Hvorfor købe brugte Louis Vuitton tasker?

Hvorfor købe brugte Louis Vuitton tasker? For og fremmest kan det være en god måde at spare penge på, da brugte Louis Vuitton tasker ofte sælges til lavere priser end nye tasker. Det kan også være en god investering, da udvalgte tasker ofte stiger i værdi over tid – særligt hvis tasken stadig er i god stand.

Derudover ses det også, at flere og flere vælger bæredygtige alternativer, og brugte tasker er netop en måde at være bæredygtig og ansvarsbevidst på. Ved at købe brugte tasker mindsker man selvsagt behovet for at producere nye tasker, hvilket kan spare på råstoffer og energi. Brugte Louis Vuitton tasker er derfor ikke kun et luksuriøst valg, men også et fornuftigt valg.

Der findes mange forskellige brugte Louis Vuitton tasker at vælge imellem: Lige fra den klassiske Speedy- til den ikoniske Neverfull taske. Taskerne findes i mange forskellige varianter, farver, materialer og størrelser, så der er noget for enhver smag og køn.

[product=louis-vuitton-monogram-flerfarvet-chrissie-mm]
FARVE: Sort

DIMENSIONER: 38 x 26 x 13 cm

SERIENUMMER: SP0120
[/product]

Der er mange steder, hvor man kan købe brugte Louis Vuitton tasker, lige fra specialiserede vintagebutikker og online markedspladser til auktioner og antikvitetsforretninger. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der også findes mange efterligninger på markedet, så det er en god idé at købe fra en pålidelig kilde og sørge for at få et ægthedsbevis, når du køber de dyre taske. Se vores udvalg af ægte Louis Vuitton her.

Som tidligere beskrevet, så forbinder man Louis Vuitton tasker med kvalitet og holdbarhed. Herunder ses nogle de af mest kendte tasker mange samlere køber til deres kollektioner.

Louis Vuitton tasker der er særligt kendte

  • Neverfull

  • Speedy

  • Alma

  • Keepall

  • Noé

  • Pochette

  • Petite Malle

  • Twist

  • City Steamer

  • Capucines

Ovenstående navne er nogle af de mest populære og kendte Louis Vuitton tasker. De er alle kendte for deres klassiske og tidløse design, og er elsket af mange kvinder verden over.

[product=louis-vuitton-brun-damier-ebene-thames-2]
FARVE: Sort

DIMENSIONER: 38 x 26 x 13 cm

SERIENUMMER: SP0120
[/product]

Neverfull

Louis Vuitton Neverfull er en af de mest ikoniske og elskede tasker fra Louis Vuitton. Det er en tidløs model, der er blevet en favorit blandt mange modefans verden over.

Tasken blev første gang lanceret i 2007 og er designet med en stor rummelighed. Navnet "Neverfull" refererer netop til taskens evne til aldrig at blive fyldt op, da den har en stor kapacitet. Tasken er også designet med en praktisk lukning, der gør det nemt at åbne og lukke tasken.

Neverfull er en tote-taske, som er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i en kombination af Monogram-canvas og læder, og er udstyret med en justerbar skulderrem, der gør det nemt at bære tasken. Tasken fås også i en række forskellige størrelser, fra PM til GM, så der er en størrelse til enhver lejlighed.

Louis Vuitton Neverfull taske brugt vintageEn af de unikke ting ved Neverfull tasken er, at den er modulær. Det betyder, at tasken kan ændres i dens form og kapacitet ved hjælp af et indre net, der kan indstilles efter ens ønske. Det gør tasken yderst praktisk og anvendelig til mange forskellige formål.

Neverfull tasken er også kendt for sin evne til at matche mange forskellige stilarter. Det kan bruges til både formelle og casual begivenheder, og kan nemt tilpasses til forskellige tøjstile. Det er en alsidig taske, som kan bruges til alt fra at bære til arbejde til at tage på en shoppingtur.

Speedy

Louis Vuitton Speedy er en af de mest ikoniske og elskede tasker fra Louis Vuitton. Det er en klassisk og tidløs model, der er blevet en favorit blandt mange modefans verden over. Tasken blev først lanceret i 1930'erne og var oprindeligt designet som en rejsetaske. Men hurtigt blev den populær som en dag-til-dag taske.

Speedy tasken er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look. Tasken fås i en række forskellige størrelser, fra 25 til 40 cm, så der er en størrelse til enhver lejlighed.

En af de unikke ting ved Speedy tasken er, at den er modulær. Det betyder, at tasken kan ændres i dens form og kapacitet ved hjælp af et indre net, der kan indstilles efter ens ønske. Det gør tasken yderst praktisk og anvendelig til mange forskellige formål.

Speedy tasken er også kendt for sin evne til at matche mange forskellige stilarter. Det kan bruges til både formelle og casual begivenheder, og kan nemt tilpasses til forskellige tøjstile. Det er en alsidig taske, som kan bruges til alt fra at bære til arbejde til at tage på en shoppingtur.

Louis Vuitton Speedy er en taske, der er blevet en favorit blandt mange modefans verden over. Det er en klassisk og tidløs model, der er designet med kvalitet og funktion i tankerne. Den er lavet af høj kvalitet materialer og er en taske, der kan holde i mange år. Tasken er også en god investering, da det er en taske, der aldrig går af mode.

 

Louis Vuitton Monogram Alma PM Taske

 

I løbet af årene, har Louis Vuitton også lanceret variationer og samarbejder med kunstnere og designere, som giver Speedy tasken et unikt og eksklusivt udseende. Det er en taske, der er blevet elsket af mange kendte personer, og som fortsat er en populær model i Louis Vuittons sortiment.

Alma

Alma er en klassisk og tidløs model, der er blevet en favorit blandt mange modefans verden over. Tasken blev først lanceret i 1934 og er designet med en elegant og sofistikeret stil.Tasken er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look. Tasken findes i en række forskellige størrelser.

En af de helt særlige detaljer ved Alma tasken er, at den er designet med en kraftig form, der giver den en elegant og sofistikeret udstråling. Det er en taske, der er designet med henblik på at være både praktisk og elegant. Tasken har også en stor kapacitet, og er perfekt til at bære alt fra en bærbar computer til et par sko.

Tasken er derudover god til at matche med mange forskellige stilarter. Det kan bruges til både formelle og casual begivenheder, og kan nemt tilpasses til forskellige tøjstile. Det er en alsidig taske, som kan bruges til alt fra at bære til arbejde til at tage på en shoppingtur.

Louis Vuitton Alma er en taske, der er blevet en favorit blandt mange modefans verden over. Det er en klassisk og tidløs model, der er designet med kvalitet og funktion i tankerne. Den er lavet af høj kvalitet materialer og er en taske, der kan holde i mange år. Tasken er også en god investering, da det er en taske, der aldrig går af mode.

Alma tasken er også kendt for sin historie, som er tæt knyttet til Louis Vuittons arv. Det er en taske, der er blevet elsket af mange kendte personer, og som fortsat er en populær model i Louis Vuittons sortiment.

I løbet af årene, har Louis Vuitton også lanceret variationer og samarbejder med kunstnere og designere, som giver Alma tasken et unikt og eksklusivt udseende. Det er en taske, der er blevet elsket af mange kendte personer, og som fortsat er en populær model i Louis Vuittons sortiment.

Keepall

Louis Vuitton Keepall er en af de mest ikoniske og elskede kufferter fra Louis Vuitton. Det er en klassisk og tidløs model, der er blevet en favorit blandt mange rejsende verden over. Kufferten blev først lanceret i 1930'erne og var oprindeligt designet som en rejsekuffert.

Keepall kufferten er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver kufferten et eksklusivt look. Kufferten fås i en række forskellige størrelser, fra 45 til 55 cm, så der er en størrelse til enhver rejsebehov.

En af de unikke ting ved Keepall kufferten er, at den er designet med en rummelig indre, der giver plads til en stor mængde rejseeffekter. Det er en kuffert, der er designet med henblik på at være både praktisk og elegant. Kufferten har også et justerbart og aftageligt skulderrem, som gør det nemt at bære den.

Keepall kufferten er også kendt for sin evne til at matche mange forskellige stilarter. Den kan bruges til både formelle og casual rejser, og kan nemt tilpasses til forskellige rejsebehov. Det er en alsidig kuffert, som kan bruges til alt fra en weekendtur til en længere rejse.

Noé

Louis Vuitton Noé er en af de mindre kendte, men alligevel eftertragtede tasker fra Louis Vuitton. Tasken er designet som en champagnekurv og blev første gang lanceret i 1932.

 

Brun vintage louis vuitton Noé

 
Noé tasken er designet med en unik form, der minder om en champagnekurv. Det er en taske, der er designet med henblik på at være både praktisk og elegant. Tasken er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look.

Tasken er kendt for sin rummelighed, og er ideel til at bære alt fra en flaske champagne til en dagligdags indkøbspose. Det er en taske, der kan bruges til mange forskellige formål, og er en alsidig taske, som kan bruges til alt fra at bære til arbejde til at tage på en shoppingtur.

Pochette

Louis Vuitton Pochette er en lille, elegant taske fra Louis Vuitton. Den er designet som en lille clutch eller håndtaske, og er ofte brugt som en pung eller et ekstra lille fodreløst tilbehør. Tasken blev første gang lanceret i 1930'erne, og er siden da blevet et populært valg blandt modefans verden over.

Pochette tasken er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look. Tasken fås i en række forskellige størrelser, fra PM til GM, så der er en størrelse til enhver lejlighed.

En af de unikke ting ved Pochette tasken er, at den er designet med en kompakt størrelse, der gør den nem at bære rundt. Det er en taske, der er designet med henblik på at være både praktisk og elegant. Tasken har også en stor kapacitet, og er perfekt til at bære alt fra et par nøgler til et kreditkort eller kontanter.

Pochette tasken er også kendt for sin evne til at matche mange forskellige stilarter. Den kan bruges til både formelle og casual begivenheder, og kan nemt tilpasses til forskellige tøjstile. Det er en alsidig taske, som kan bruges til alt fra at bære til arbejde til at tage på en shoppingtur.

Louis Vuitton Pochette er en taske, der er blevet en favorit blandt mange modefans verden over. Det er en klassisk og tidløs model, der er designet med kvalitet og funktion i tankerne. Den er lavet af høj kvalitet materialer og er en taske, der kan holde i mange år. Tasken er også en god investering, da det er en taske, der aldrig går af mode.

Pochette tasken er også kendt for sin historie, som er tæt knyttet til Louis Vuittons arv. Det er en taske, der er blevet elsket af mange kendte personer, og som fortsat er en populær model i Louis Vuittons sortiment.

I løbet af årene, har Louis Vuitton også lanceret variationer og samarbejder med kunstnere og designere, som giver Pochette tasken et unikt og eksklusivt udseende.

Petite Malle

Louis Vuitton Petite Malle er en lille, elegant taske fra Louis Vuitton, der er inspireret af klassiske kuffert- og kabinetformater. Tasken blev første gang lanceret i 2014 og har siden da fået en stor popularitet blandt modefans verden over.

Petite Malle tasken er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look. Tasken er lille i størrelsen, men har en stor kapacitet, og er perfekt til at bære alt fra et par nøgler til et kreditkort eller kontanter.

Brugt og vintgae louis vuitton Petite Malle


En af de unikke ting ved Petite Malle tasken er, at den er designet med en kompakt størrelse, der gør den nem at bære rundt. Det er en taske, der er designet med henblik på at være både praktisk og elegant. Tasken er også udstyret med et håndtag og en justerbar og aftagelig skulderrem, som gør det nemt at bære den.

Petite Malle tasken er også kendt for sin evne til at matche mange forskellige stilarter. Den kan bruges til både formelle og casual begivenheder, og kan nemt tilpasses til forskellige tøjstile. Det er en alsidig taske, som kan bruges til alt fra at bære til arbejde til at tage på en shoppingtur.

Twist

Louis Vuitton Twist er en moderne og elegant taske fra Louis Vuitton, der er designet med en unik kombination af klassiske og moderne elementer. Tasken blev første gang lanceret i 2016 og har siden da fået en stor popularitet blandt modefans verden over.

Twist tasken er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look. Tasken er kendt for sin unikke form, med en kombination af en klassisk formet taske med en moderne twist. Den har også en justerbar og aftagelig skulderrem, som gør det nemt at bære den.

City Steamer

Louis Vuitton City Steamer er en elegant og tidløs taske fra Louis Vuitton, der blev lanceret i 2015. Tasken er designet som en moderne fortolkning af en klassisk rejsetaske, og er blevet en favorit blandt mange modefans verden over.

City Steamer tasken er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i Louis Vuittons berømte Monogram-canvas og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look. Tasken har en rummelig indre, der giver plads til alt fra en bærbar computer til en dagligdags indkøbspose.

En af de unikke ting ved City Steamer tasken er, at den er designet med en kombination af funktion og stil. Det er en taske, der er designet med henblik på at være både praktisk og elegant. Tasken har også et justerbart og aftageligt skulderrem, som gør det nemt at bære den.

Capucines

Louis Vuitton Capucines er en elegant og tidløs taske fra Louis Vuitton, der blev lanceret i 2013. Tasken er designet med en kombination af traditionelle og moderne elementer, og er blevet en favorit blandt mange modefans verden over.

Capucines tasken er designet med et stilfuldt og elegant udseende. Den er lavet i Louis Vuittons berømte Taurillon-læder og er udstyret med læderdetaljer, der giver tasken et eksklusivt look. Tasken har en rummelig indre, der giver plads til alt fra en bærbar computer til en dagligdags indkøbspose.

En af de unikke ting ved Capucines tasken er, at den er designet med en kombination af funktion og stil. Det er en taske, der er designet med henblik på at være både praktisk og elegant. Tasken har også et justerbart og aftageligt skulderrem, som gør det nemt at bære den.

Capucines tasken er også kendt for sin evne til at matche mange forskellige stilarter. Den kan bruges til både formelle og casual begivenheder, og kan nemt tilpasses til forskellige tøjstile. Det er en alsidig taske, som kan bruges til alt fra at bære til arbejde til at tage på en shoppingtur.

Louis Vuitton Capucines er en taske, der er blevet en favorit blandt mange modefans verden over. Det er en klassisk og tidløs model, der er designet med kvalitet og funktion i tankerne. Den er lavet af høj kvalitet materialer og er en taske, der kan holde i mange år. Tasken er også en god investering, da det er en taske, der aldrig går af mode.

Capucines tasken er også kendt for sin historie, som er tæt knyttet til Louis Vuittons arv. Det er en taske, der er blevet elsket af mange kendte personer, og som fortsat er en populær model i Louis Vuittons sortiment. Tasken er også et eksempel på Louis Vuittons kreativitet og evnen til at skabe nye design og modeller, der appellerer til mange kunder.

[product=louis-vuitton-brun-monogram-sac-plat]
FARVE: Brun

DIMENSIONER: 36 cm x 38 cm x 9 cm

SERIENUMMER: MI1011
[/product]

Find originale Louis Vuitton tasker her

Hos Splish undersøger vores eksperter altid Louis Vuitton-taskerne før det bliver solgt. Se hele vores varelager i dette link:

https://splish.dk/collections/alle-taskerlouis vuitton neverfull

Alternative steder at købe brugte Louis Vuitton tasker

Der er flere måder at købe en brugt Louis Vuitton taske på, og det kan være en god idé at undersøge de forskellige muligheder, inden man køber.

Udover Splish, er det første sted at undersøge online auktionssider som eBay og Bruun Rasmussen. Disse sider er fyldt med brugte Louis Vuitton tasker til salg, og man kan ofte finde et godt tilbud. Det er vigtigt at være forsigtig, når man køber en brugt Louis Vuitton taske online, da der kan være falske tasker blandt de ægte. Sørg for at købe fra en pålidelig sælger og undersøg tasken grundigt, inden man foretager et køb.

Et andet sted at undersøge er genbrugsbutikker og vintage butikker. Disse butikker kan have brugte Louis Vuitton tasker til salg, og man kan ofte finde unikke og interessante tasker her. Priserne kan være mere overkommelige end dem på online auktionssider, men det er stadig vigtigt at undersøge tasken grundigt, inden man køber.
 

Endelig kan man også købe en brugt Louis Vuitton taske fra en person, man kender. Dette kan være en god idé, hvis man kender en person, der ønsker at sælge sin Louis Vuitton taske, og man kan ofte få en god pris, hvis man kender sælgeren.

Er en Louis Vuitton taske en god investering?

Ligesom med en Chanel taske er en Louis Vuitton taske ikke nødvendigvis en "god" investering i traditionel forstand, da dens værdi normalt ikke stiger over tid.

Mens en Louis Vuitton taske kan bevare sin værdi relativt godt, og nogle særlige udgaver kan endda øge i værdi, er det vigtigt at huske på, at en modegenstand som en taske normalt vil miste værdi over tid, især hvis den er brugt.

Hvis du overvejer at købe en Louis Vuitton taske, skal du fokusere på dens æstetiske og funktionelle værdi, snarere end at betragte den som en investering, medmindre du planlægger at sælge den igen på kort sigt.

FAQ om Louis Vuitton tasker:

Q: Hvad er en Louis Vuitton taske?

A: En luksuriøs håndtaske eller skuldertaske fra det franske modehus Louis Vuitton, kendt for deres ikoniske monogrammønster og kvalitetsdesign.

Q: Hvad er særligt ved Louis Vuitton tasker?

A: Louis Vuitton tasker er kendt for deres tidløse design, holdbarhed og monogrammønster, samt deres kvalitetsmaterialer og håndværk.

Q: Hvad er forskellige typer af Louis Vuitton tasker?

A: Louis Vuitton tilbyder klassiske modeller som Speedy og Neverfull, samt moderne design som Twist og Capucines, i forskellige størrelser, farver og materialer.

Q: Hvordan plejer jeg min Louis Vuitton taske?

A: Undgå direkte sollys, fugt, varme og skarpe genstande, og rengør forsigtigt med en blød klud. Brug læderplejeprodukter anbefalet af Louis Vuitton.

Q: Hvordan sikrer jeg mig, at min Louis Vuitton taske er autentisk?

A: Køb fra en autoriseret forhandler, inspicér logoer, sømme, hardware og materialer, og bekræft serienummeret hos Louis Vuitton. Professionel autentifikation kan også være nyttig.

Q: Hvad er priserne på Louis Vuitton tasker?

A: Priserne varierer afhængigt af model, størrelse, materiale og sæson, og kan variere fra moderat til høj prisniveau afhængigt af taskens type og udgave.Læs flere indlæg

Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance
Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning.
Din guide til Murano-lamper (September 2023)

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning. Disse fantastiske lamper er opkaldt efter Murano-øen, der ligger i Venedig, Italien.
Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er blandt de rigeste i verden (September 2023)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.