Vores historie

HISTORIEN BAG SPLISH

SPLISH blev grundlagt i 2019 af Arash Rahimi, der altid har haft en stor passion for design, kunst og interiør. Hvad der startede som et kunstprojekt udviklede sig hurtigt til mere, da Rahimi opdagede behovet for en inspirerende platform med mulighed for at finde unikke designs til hjemmet. Visionen er at tilbyde smukke designs af høj kvalitet, der ikke kun er æstetisk tilfredsstillende, men også opfylder de praktiske behov i hjemmet – dette er kernen af SPLISH. Træd ind i vores fortryllende univers og lad dig blive inspireret af unikke designs, som kan skabe en stilfuld atmosfære i dit hjem.

Jeg arbejder på at skabe et unikt univers, hvor man bliver inspireret af smukke og bæredygtige designs.

NYE & PRE-LOVED DESIGNS, DER INSPIRERER

I SPLISH er vi yderst stolte over at tilbyde både nye og pre-loved designs. Vi præsenterer et autentisk univers, der ikke blot inspirerer, men også guider dig til at skabe et hjem fyldt med personlighed. Vi omfavner ideen om kvalitet frem for kvantitet, så du ikke konstant skal udskifte dine møbler – vi kalder det for "bæredygtige designs".

Håbet er, at man drømmer om et endnu smukkere hjem, når man kigger på vores udvalg.

EN HYLDEST TIL BÆREDYGTIGE DESIGNS

Hos SPLISH er vi enormt stolte af at præsentere produkter og værker fra enestående talenter i Danmark og udlandet – store danske ikoner som Arne Jacobsen, Børge Mogensen eller Finn Juhl og de forfriskende nulevende talenter. SPLISH er mere end en webshop; det er en passion og en vision om at gøre indretning til en magisk og personlig rejse. Vi ønsker at gøre dit hjem til en eventyrlig oase af unikke designs og give det endnu mere personlighed.