Bytte & retur

Vi bytter dine produkter inden for 14 dage

Hvordan returnerer jeg mine produkter

SPLISH tilbyder 14 dages returret, gyldigt fra den dag, du modtager din ordre. Varen skal være i original stand og må ikke bruges eller ødelægges. Mærkaten og emballagen skal være i sin originale form.

Grøn returnering

For at minimere spild og mindske vores påvirkning af miljøet, skal du genbruge den SPLISH-emballage, der blev leveret til dig, når du returnerer din vare.

Er min returnering modtaget?

Det tager omkring 10 arbejdsdage for os at modtage og behandle din returnering. Når returneringen er registreret, modtager du en e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget varen.

Hvornår modtager jeg min refusion?

Refusioner behandles inden for 2 arbejdsdage, efter at din vare er modtaget på lageret.

Bemærk:

det kan tage 5-10 arbejdsdage, før refusionen vises på din kontoudtog. Dette afhænger af kortudstedere og er ude af vores kontrol. Din refusion krediteres til det samme kort, der blev brugt, da ordren blev afgivet. Hvis vi ikke kan gøre dette (dvs. kortet afvises, annulleres eller er udløbet), bedes du kontakte kundeservice, og vi refunderer dig via en bankoverførsel.

Jeg har fået refunderet det forkerte beløb

Hvis du mener, at du har fået refunderet det forkerte beløb, bedes du kontakte kundeservice og angive dit ordrenummer og det krævede refusionsbeløb.

Bemærk:

Gebyrer for leverings- og returhåndteringsgebyrer refunderes ikke, så du får refunderet den fulde værdi af de returnerede varer minus de ekstra gebyrer.

Bytte...

Ønsker du en anden størrelse?

Når vi modtager din returvare, foretages der en refusion. Afgiv en ny ordre til den rigtige størrelse, så får du din nye vare inden for 3-9 hverdage.