SPLISH – Opdag unikke designs og interiør online på vores markedsplads

Find unikke designs & interiør på vores online webshop – nyt og brugt 

SPLISH er en online markedsplads for interiør & design. Vi prøver kort sagt at samle de mest unikke produkter – det gælder både nye og brugte produkter. Vi giver dig adgang til at købe eksklusive produkter indenfor kategorierne: Møbler, lamper, home accessories og kunst.

Hvorfor købe gennem os?

På vores platform har vi samlet det ultimative udvalg til at hjælpe dig med at udtrykke din unikke designidentitet. Du vil få en eksklusiv oplevelse af designermøbler og interiør fra verdens mest talentfulde arkitekter. Hvert møbel og kunststykke er omhyggeligt udvalgt fra vores netværk af anerkendte kuratorer og designere. Fælles for alle disse produkter er det enestående håndværk, der gør dem til tidløse og unikke ikoner.

Interiør & design: Vi dækker dit behov

SPLISH fokuserer på specifikke kategorier, som beskrevet i tidligere afsnit. Disse designs er lavet til at gøre hverdagen nemmere og mere behagelig, og der findes et bredt udvalg af livsstilsprodukter til rådighed for at opfylde de forskellige behov og præferencer.

Find de mest populære mærker og designere

Vi kuraterer de dygtigste danske møbeldesignere. Nogle af de mest kendte og anerkendte danske møbeldesignere i vores sortiment, inkluderer: Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Poul Kjærholm. Vi tilbyder også nye design du måske aldrig har hørt om, men som har en vis kvalitet.  

Fokus på bæredygtige og vintage designs

Hvad er brugte og vintage møbler? Brugte og vintage møbler er møbler, der er blevet brugt før og som ofte er ældre end 20 år. Disse møbler kan være et godt valg for dem, der ønsker at give deres bolig personlighed og charme, samt for dem, der ønsker at spare penge og være mere bæredygtige.
Der findes mange steder, hvor man kan finde brugte og vintage møbler, herunder genbrugsbutikker, loppemarkeder, online markedspladser og auktionshuse. Priserne på brugte og vintage møbler varierer meget, afhængigt af mærke, alder, kvalitet og tilstand.

Der er mange fordele ved at købe brugte og vintage møbler. For det første kan det være en billigere måde at indrette sin bolig på, da priserne ofte er lavere end for nye møbler. For det andet kan brugte og vintage møbler være unikke og have en historie og personlighed, som nye møbler ikke har. Derudover kan det være et bæredygtigt valg, da det reducerer affald og forlænger levetiden på møblerne.

Shop trygt og sikkert

Der er mange fordele ved at shoppe online på SPLISH. Vi giver dig mulighed for at handle, når det passer dig, uanset om det er dag eller nat. Derudover tilbyder vi gratis levering på mange produkter og nemme returneringsprocedurer, hvilket gør det nemt at handle online hos os.

Når du handler online hos SPLISH, kan du være helt tryg og sikker, da vi forhåndsgodkender alle vores forhandlere ved identifikation. Vi anbefaler, at du enten bruger MobilePay eller betalingskort, når du handler hos os. Vores hjemmeside har en gyldig SSL-certifikat (så du kan være sikker på, at dine personlige og betalingsoplysninger er sikre).

Send os dine spørgsmål, ris eller ros

Hos SPLISH kan du roligt stille os spørgsmål eller sende gode ideer, så vi kan forbedre din købeoplevelse på vores hjemmeside. Du kan kontakte os via vores chatfunktion i nederste højre hjørne, pr. ☏ +45 22 17 22 60 eller sende en email: kontakt@splish.dk

Vi ser frem til at yde den bedste service for dig.