5 af de største kunstnere nogensinde

Picasso 5 af de største kunstnere nogensinde

Verden er fyldt med fantastiske kunstnere, og der er mange måder at måle deres størrelse på. Nedenfor er nogle af de mest anerkendte kunstnere gennem tiden, som har gjort en stor indvirkning på verdens kunstscene:

  1. Leonardo da Vinci (1452-1519): Leonardo da Vinci er kendt som en af de største kunstnere gennem tiden, og hans værker spænder over mange kunstgenrer, herunder maleri, skulptur, arkitektur, videnskab og ingeniørvirksomhed. Han er bedst kendt for sine malerier "Mona Lisa" og "The Last Supper".

  2. Michelangelo (1475-1564): Michelangelo er en anden af de store kunstnere gennem tiden, og hans værker spænder også over mange kunstgenrer, herunder maleri, skulptur og arkitektur. Han er bedst kendt for sine skulpturer "David" og "Pietà" samt freskerne i Det Sixtinske Kapel.

  3. Rembrandt (1606-1669): Rembrandt var en dansk maler og gravør, der er bedst kendt for sine dramatiske lys- og skyggevirkninger i sine malerier. Han er en af de mest betydningsfulde malere i dansk kunsthistorie og er kendt for sine portrætter og genrebilleder.

  4. Vincent van Gogh (1853-1890): Vincent van Gogh er en af de mest kendte kunstnere gennem tiden, og hans værker er kendt for deres dramatiske farver og ekspressionistiske stil. Han er bedst kendt for sine malerier "Starry Night" og "Sunflowers".

  5. Pablo Picasso (1881-1973): Pablo Picasso er en af de mest indflydelsesrige kunstnere gennem tiden, og hans værker spænder over mange kunstgenrer, herunder maleri, skulptur og grafik. Han er bedst kendt for sine værker i stilen cubisme.

Disse er kun et par af de mange fantastiske kunstnere, der har gjort en stor indvirkning på verdens kunstscene. Der er mange flere, og kunst kan være en personlig ting, så det er op til den enkelte at vurdere, hvem de anser for at være verdens største kunstnere.



Læs flere indlæg

Vis mig dit hjem – Kig ind hos model og influencer, Barbara Egholm
Vis mig dit hjem – Kig ind hos model og influencer, Barbara Egholm

I dette afsnit viser Barbara Egholm os rundt i sin lejlighed i København, hvor moderne design og tidsløse elementer går op i en højere enhed. Indretningen byder på krystalglas fra Reflections Copenhagen, elegante Murano-lamper og smukke Picasso-plakater.
Vis mig dit hjem – Astrid B. Andersens lejlighed ved Søerne
Vis mig dit hjem – Astrid B. Andersens lejlighed ved Søerne

I den nyeste episode af "Vis mig dit hjem" tager vi et spændende kig ind i influencer Astrid B. Andersens lejlighed, der ligger med en betagende udsigt over de idylliske søer i København. 
Vis mig dit hjem – Smykkedesigner Paloma Rose viser sit hjem
Vis mig dit hjem – Smykkedesigner Paloma Rose viser sit hjem

I dette afsnit af "Vis mig dit hjem" inviterer Paloma Rose os indenfor i sin lejlighed. Smykkedesigneren og influenceren viser rundt og deler, hvordan hun har indrettet sig med personlige detaljer og kunstværker, der betyder meget for hende.