De 5 dyreste kunstværker nogensinde

De 5 dyreste kunstværker nogensinde
Der er mange dyre kunstværker i verden, og priserne på dem kan variere meget afhængigt af kunstværkets popularitet, alder, tilstand og mange andre faktorer. Nedenfor er nogle af de dyreste kunstværker, der nogensinde er solgt:

  1. "Salvator Mundi" af Leonardo da Vinci (solgt for $450.3 millioner): Dette maleri af Jesus Kristus blev solgt ved en auktion hos Christie's i 2017 og blev det dyreste kunstværk nogensinde solgt.

  2. "Interchange" af Willem de Kooning (solgt for $300 millioner): Dette abstrakte maleri blev solgt privat til en køber i 2015 og blev det andedyreste kunstværk nogensinde solgt.

  3. "Card Players" af Paul Cézanne (solgt for $250 millioner): Dette maleri af to kortspillere blev solgt privat til en køber i 2011 og blev det tredjedyreste kunstværk nogensinde solgt.

  4. "The Scream" af Edvard Munch (solgt for $119.9 millioner): Dette berømte værk af en person, der skriger, blev solgt ved en auktion hos Sotheby's i 2012 og blev det fjerde dyreste kunstværk nogensinde solgt.

  5. "Girl with a Pearl Earring" af Johannes Vermeer (solgt for $81.9 millioner): Dette berømte portræt af en pige med en pæreørering blev solgt ved en auktion hos Christie's i 2011 og blev det femtedyreste kunstværk nogensinde solgt.

Dette er kun et lille udvalg af de dyre kunstværker, der nogensinde er solgt. Der er mange flere, og priserne på kunstværker kan variere meget afhængigt af mange faktorer.Læs flere indlæg

Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance
Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning.
Din guide til Murano-lamper (September 2023)

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning. Disse fantastiske lamper er opkaldt efter Murano-øen, der ligger i Venedig, Italien.
Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er blandt de rigeste i verden (September 2023)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.