De 5 dyreste kunstværker nogensinde

De 5 dyreste kunstværker nogensinde
Der er mange dyre kunstværker i verden, og priserne på dem kan variere meget afhængigt af kunstværkets popularitet, alder, tilstand og mange andre faktorer. Nedenfor er nogle af de dyreste kunstværker, der nogensinde er solgt:

  1. "Salvator Mundi" af Leonardo da Vinci (solgt for $450.3 millioner): Dette maleri af Jesus Kristus blev solgt ved en auktion hos Christie's i 2017 og blev det dyreste kunstværk nogensinde solgt.

  2. "Interchange" af Willem de Kooning (solgt for $300 millioner): Dette abstrakte maleri blev solgt privat til en køber i 2015 og blev det andedyreste kunstværk nogensinde solgt.

  3. "Card Players" af Paul Cézanne (solgt for $250 millioner): Dette maleri af to kortspillere blev solgt privat til en køber i 2011 og blev det tredjedyreste kunstværk nogensinde solgt.

  4. "The Scream" af Edvard Munch (solgt for $119.9 millioner): Dette berømte værk af en person, der skriger, blev solgt ved en auktion hos Sotheby's i 2012 og blev det fjerde dyreste kunstværk nogensinde solgt.

  5. "Girl with a Pearl Earring" af Johannes Vermeer (solgt for $81.9 millioner): Dette berømte portræt af en pige med en pæreørering blev solgt ved en auktion hos Christie's i 2011 og blev det femtedyreste kunstværk nogensinde solgt.

Dette er kun et lille udvalg af de dyre kunstværker, der nogensinde er solgt. Der er mange flere, og priserne på kunstværker kan variere meget afhængigt af mange faktorer.Læs flere indlæg

Derfor bør du købe brugte og vintage Chanel tasker
Ultimativ guide til Chanel tasken og de mange modeller

Vintage Chanel tasker er blevet meget populære i de senere år, da de er blevet et symbol på luksus og god smag.
brugte louis vuitton tasker til salg
Derfor bør du investere i vintage Louis Vuitton tasker

Der er mange grunde til at vælge at købe brugte Louis Vuitton tasker.
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Læs hvordan Reflections Copenhagen pioner inden for det kreative felt for at skabe de højeste æstetiske designs.