6 tips: Sådan samler du på dansk design

Dansk designer møbler

Alt du skal vide, når du køber brugte møbler på nettet


Der er mange måder at samle på dansk design på, afhængigt af dine personlige interesser og mål for samlingen. Her er nogle få ting, du kan overveje, når du begynder at samle på dansk design:

  1. Vælg et bestemt område eller tidsperiode: Det kan være en god idé at vælge et bestemt område, du vil samle på, såsom møbler, lamper eller keramik. Du kan også vælge at samle på design fra en bestemt tidsperiode, såsom 1950'erne eller 1960'erne.

  2. Gør din research: Lær så meget som muligt om de designere og værker, du er interesseret i. Det kan hjælpe dig med at forstå deres kontekst og værdi.

  3. Find ud af dit budget: Det er vigtigt at have en forståelse for, hvad du har råd til at investere i din designsamling. Der er designobjekter til alle priser, så du kan være kreativ og finde noget, der passer til dit budget

  4. Gå på udstillinger og besøg gallerier: Det kan være en god idé at besøge udstillinger og gallerier for at se designobjekter i person. Dette kan hjælpe dig med at få en fornemmelse af, hvad der er tilgængeligt på markedet og give dig mulighed for at møde designere og gallerister.

  5. Vær varsom med, hvad du køber: Det er vigtigt at være kritisk og forsigtig, når du køber designobjekter. Sørg for at du køber fra en pålidelig kilde, og undersøg objektet grundigt, inden du foretager et køb.

  6. Opbevar og vedligehold dine designobjekter ordentligt: Når du har købt designobjekter, er det vigtigt at opbevare og vedligeholde dem på den rigtige måde for at sikre, at de bevarer deres værdi. Dette kan omfatte at opbevare dem på et køligt, tørt sted uden for meget lys, og at sørge for, at de ikke udsættes for fugt eller skader.

Vi garanterer altid 14 dages returret


Se alle vores møbler her:
https://splish.dk/collections/moblerLæs flere indlæg

Derfor bør du købe brugte og vintage Chanel tasker
Ultimativ guide til Chanel tasken og de mange modeller

Vintage Chanel tasker er blevet meget populære i de senere år, da de er blevet et symbol på luksus og god smag.
brugte louis vuitton tasker til salg
Derfor bør du investere i vintage Louis Vuitton tasker

Der er mange grunde til at vælge at købe brugte Louis Vuitton tasker.
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Læs hvordan Reflections Copenhagen pioner inden for det kreative felt for at skabe de højeste æstetiske designs.