Arne Vodder

 Dansk markedsplads vil samle de mest eksklusive produkter i Europa på én platform | SPLISH

DANSK ARKITEKT, 1926-2009

Arne Vodder var en dansk designer og arkitekt. Han blev født den 16. februar 1926 i Danmark og udviklede sine færdigheder ved at lære af sin nære ven og forretningspartner, Finn Juhl. Bedst kendt for sine træskabe og siddemøbler fra midten af århundredet, lavede han ofte møbler af palisander og teaktræ. Nogle af de mest kendte værker er hans skænke, der er værdsat for deres harmoniske og elegante designs.

I 1951 åbnede Vodder sin tegnestue og begyndte at tegne lavprishuse sammen med arkitekten Anton Borg, som blev modtaget rigtig fint. Hans værker fik opmærksomhed på grund af den generelle interesse for dansk design i 1950'erne, og dermed begyndte møblerne også at tiltrække international opmærksomhed. Før hans død den 27. december 2009 omfattede Vodders arv mange udstillinger, og han fremstillede med anerkendte virksomheder såsom: Sibast møbler, Erik Jørgensen og Kircodan. Hans møbler var sågar inkluderet i den amerikanske præsident Jimmy Carters indretning i Det Hvide Hus.Læs flere indlæg

Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance
Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning.
Din guide til Murano-lamper (September 2023)

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning. Disse fantastiske lamper er opkaldt efter Murano-øen, der ligger i Venedig, Italien.
Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er blandt de rigeste i verden (September 2023)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.