Dansk markedsplads vil samle de bedste produkter på én platform

BoBedre

Opdateret Juli 2023

En verden af kunst og klassikere

I en verden med et utal af onlinebutikker og markedspladser kan det være en udfordring at finde præcis det, man søger. Men hos SPLISH er missionen klar: At tilbyde kunderne kun de bedste produkter fra pålidelige forhandlere. SPLISH adskiller sig fra andre markedspladser ved at have en omhyggelig ansøgningsproces, der sikrer, at uønskede forhandlere og produkter frasorteres.

Fritz Hansens tidligere topchef ser fordele ved SPLISH

Den tidligere administrerende direktør i Fritz Hansen, Jacob Holm, der har haft en imponerende karriere inden for møbelindustrien, ser også fordelene ved at handle på SPLISH. Holm, der tidligere har stået i spidsen for Fritz Hansen i over 20 år, fremhæver SPLISH's unikke sortiment:

"Forhandlere har typisk 10-100 produkter på deres varelager. Disse produkter kan SPLISH gange op med antallet af forhandlere, og dermed har SPLISH et langt større sortiment end almindelige butikker," forklarer Holm.

Kunderne har unikke behov

Med et bredt udvalg af produkter fra mange forskellige forhandlere øger SPLISH chancen for, at kunderne kan finde netop det, de søger. Uanset om det er et eksklusivt designermøbel, en sjælden samlergenstand eller et unikt kunstværk, stræber SPLISH efter at opfylde kundernes individuelle behov og ønsker.

"Vi lever i en tid, hvor folk har en række forskellige præferencer og unikke ønsker. SPLISH giver kunderne en større chance for at finde netop det produkt, der passer til deres specifikke behov og stil," udtaler Holm.

SPLISH er missionen klar: At tilbyde kunderne kun de bedste produkter

Nøje udvalgte produkter

SPLISH har et dedikeret team, der nøje udvælger de bedste forhandlere og produkter til deres platform. Deres mål er at sikre, at kunderne kan handle med tillid og ro i sindet, velvidende om at de køber produkter af høj kvalitet fra velrenommerede forhandlere.

"Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter, der tilbydes på SPLISH. Vi ønsker at skabe en platform, hvor kunderne kan føle sig trygge ved deres køb og vide, at de får det bedste af det bedste," siger SPLISH's adm. direktør, Arash Rahimi.

Hos SPLISH er der først og fremmest en ansøgningsproces, så man frasorterer uønskede forhandlere og produkter.

[product=jore-copenhagen-bobby-spisebord]
Mål: H 74 cm x 120 cm bredde
[/product]

Større udvalg

"Kunderne har på sigt større chance for at finde netop dét de søger på SPLISH, fordi de samler alle de bedste forhandlere og brands", siger Holm. Jeg kan i øvrigt lide ideen om, at man ikke skal på forskellige platforme, da det kort sagt er tidskrævende, fortsætter den tidligere administrerende direktør i Fritz Hansen, der i dag arbejder som professionel bestyrelsesformand.

Næste stop: Europa

På nuværende tidspunkt har SPLISH for det meste danske håndplukkede partnerbutikker. Dog sigter markedspladsen på at få flere europæiske forhandlere og brands tilknyttet platformen inden for den nærmeste fremtid.
Jacob Holm abonnerer særligt på SPLISH, fordi virksomheden ønsker at fokusere mere på storytelling, underholdning samt sikkerhed og garanti for kunderne.

"I modsætning til mange andre platforme, så sikrer SPLISH originalitet og garanti på varen, da produktet bliver sendt fra en CVR-registreret forhandler, som er håndplukket. Skulle der forekomme fejl, så kan SPLISH altid tage fat i forhandleren for at sikre den bedst mulige sikkerhed for forbrugeren," fortæller Jacob Holm.

Læs hele artiklen i Bobedre her.Læs flere indlæg

Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance
Vi Præsenterer: Mediteranea - Hvor Middelhavstradition Møder Tidløs Elegance

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning.
Din guide til Murano-lamper (September 2023)

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning. Disse fantastiske lamper er opkaldt efter Murano-øen, der ligger i Venedig, Italien.
Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er blandt de rigeste i verden (September 2023)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.