En bæredygtig forandring - vejen mod en grønnere fremtid (Juli 2023)

Brugte møbler loppemarked og vintage SPLISHOpdateret 5. juli 2023

Brugte produkter stiger i populæritet

Brugte møbler og tasker er blevet mere og mere populære i de senere år, og med god grund. Både møbler og tasker kan være dyre at købe nye, og ved at købe dem brugte kan man spare penge samtidig med, at man er mere miljøvenlig.

Brugte møbler

Der er mange fordele ved at købe brugte møbler; For det første kan man ofte finde unikke og interessante møbler, som man ikke ville kunne finde i en almindelig møbelbutik. For det andet er det en billigere måde at få kvalitetsmøbler på. Brugte møbler kan ofte være af høj kvalitet, men være blevet solgt, fordi de ikke længere passede ind i den tidligere ejers hjem eller stil.

Når man køber brugte møbler, er det vigtigt at kontrollere, om de er i god stand, inden man køber dem. Man bør undersøge, om der er nogen synlige tegn på slid eller skade, og om møblerne stadig er stabile og funktionelle. Det kan også være en god idé at tjekke, om der er nogen pletter eller lugt, som kan være svære at fjerne.

Man bør også overveje, om man har mulighed for at opdatere eller reparere møblerne, hvis det er nødvendigt. Hvis man er kreativ, kan man måske give en gammel stol nyt liv ved at male den eller bytte hynderne ud. På den måde kan man få et personligt og unikt møbel, som passer perfekt ind i ens hjem. Se mere på vores hjemmeside her.

Brugte tasker

Ligesom med møbler kan man også finde fantastiske brugte tasker til en brøkdel af prisen på nye. Brugte tasker kan ofte være af høj kvalitet og stadig have masser af liv i sig. Derudover er det en mere bæredygtig måde at købe tasker på, da det hjælper med at reducere affald og sparer på ressourcerne.

Når man køber en brugt taske, er det vigtigt at kontrollere, om den stadig er i god stand. Man bør undersøge, om der er nogen synlige tegn på slid eller skade, som kan være svære at reparere. Det kan også være en god idé at tjekke, om lynlåse og spænder stadig fungerer korrekt, og om tasken har nogen lugt eller pletter.

En anden fordel ved at købe brugte tasker er, at man kan finde unikke og sjældne modeller, som ikke længere er i produktion. Det kan give ens stil et personligt og autentisk præg, som man ikke ville kunne opnå ved at købe nye tasker. Se vores taskesortiment her.

Derfor bør du købe brugte produkter

Der er mange grunde til, at man kan vælge at købe brugte produkter i stedet for at købe nye. Nogle af de mest almindelige grunde til at købe brugte produkter er:

  1. Økonomisk: Brugte produkter kan ofte købes til en lavere pris end nye produkter, hvilket kan være en god måde at spare penge på.

  2. Miljømæssige: Brugte produkter har allerede en eksisterende livscyklus, og ved at genbruge dem i stedet for at købe nye produkter, kan man reducere ens miljøpåvirkning.

  3. Unikke fund: Brugte produkter kan ofte være mere unikke og have mere personlighed end nye produkter, da de har en historie og en baggrund.

  4. Støtte lokale forretninger: Hvis du køber brugte produkter fra lokale forretninger, kan du støtte din lokale økonomi og hjælpe med at bevare lokale arbejdspladser.

  5. Kvalitet: Mange brugte produkter er stadig i god stand og kan være lige så gode eller endda bedre end nye produkter, da de er blevet testet og brugt i praksis.

Du kan også finde en masse spændende brugte og vintage produkter på Splish.dk.

SPLISH – de smukkeste brugte (og nye) produkter, online

Skal du købe brugte møbler og bor i København, Århus eller Odense, så kan du roligt bestille på Splish.dk. Vi sender dine produkter i hele Danmark, så du ikke behøver at afhente dem selv. Glem besværet ved at købe store og tunge stole, borde, kommoder eller skænke – vi klarer nemlig arbejdet for dig og sender dine produkter direkte hjem til dig. Splish har alle slags møbler, tasker, smykker og kunst til salg. Faktisk sælger vi både nye og vintage genstande.

Se vores hjemmeside ved at trykke her.

Køb brugte møbler og tasker i København

Der findes flere brugte markedspladser i København, hvor du kan købe og sælge brugte ting. Nogle af de mest populære brugte markedspladser i København er følgende:

  1. Loppemarkedet på Islands Brygge: Dette loppemarked finder sted hver lørdag og søndag fra kl. 10-16 på Islands Brygge. Der sælges alt fra tøj og sko til møbler og kunst.

  2. Frederiksberg Loppemarked: Dette loppemarked finder sted hver lørdag og søndag fra kl. 8-17 på Frederiksberg Rådhusplads. Der sælges alt fra tøj og sko til legetøj og bøger.

  3. Københavns Loppemarked: Dette loppemarked finder sted hver lørdag og søndag fra kl. 8-17 på Øksnehallen i København. Der sælges alt fra tøj og sko til møbler og kunst.

  4. Amager Loppemarked: Dette loppemarked finder sted hver lørdag og søndag fra kl. 8-17 på Amager Fælled. Der sælges alt fra tøj og sko til legetøj og bøger.

  5. Nørrebro Loppemarked: Dette loppemarked finder sted hver lørdag og søndag fra kl. 8-17 på Nørrebro Runddel. Der sælges alt fra tøj og sko til møbler og kunst.Læs flere indlæg

Murano vase SPLISH
5 Unikke vaser til dit hjem - En guide til elegance & harmoni

Vaser er et alsidigt element til dit hjem, der tilfører både harmoni og karakter til din stil. Udforsk et varieret udvalg af vaser, hver med sin unikke evne til at bidrage til din indretning på forskellige måder.
Poul Hundevad
Poul Hundevad

Poul Hundevad var en dansk møbelarkitekt, som er kendt for sine møbledesigns, der forbinder enkel æstetik med funktionalitet.
Danish designer Andrea Larsson showcasing her crystal collection
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen blev grundlagt i 2015 af den danske designer, Andrea Larsson.