Daybed af møbelbrandet, MOTARASU

!_ChristianAugust_WIP_march2021_03.jpg
 

Hvad er en daybed egentlig? Jo, man bruger som regel daybeds til at hvile hovedet, til at slappe af i eller læne sig tilbage og sidde i – både i et privat- eller fællesrum. Man kan også bruge den hos psykologen eller lægen, hvis den skal bruges som en almindelig sofa. Der er mange muligheder.

En daybed kan betragtes som en slags multifunktionelt møbel. En daybed anses for at vær en krydsning mellem en chaiselong, en sofa og en seng. En daybed har typisk en ryglæn, sider og kommer i dobbelt størrelse. Nogle gange kan man indstille ryglænet, hvis man selvsagt køber en "ryglæn model". Det kan være traditionelle sofa modeller eller en med et mere moderne udtryk. Det kan være et moderne møbel med et eksklusivt look, der passer perfekt ind i dit nordiske hjem og indretning. De kan selvsagt bruges til overnattende gæster eller blot til at stå i en elegant skandinavisk indretning. Med andre ord, så passer daybeds i enhver lejlighed. Daybeds kan være lavet af lakeret egetræ, massivt træ, metal eller en kombination af træ og metal. De fås med lyse eller mørke træben.

Hos Splish har vi moderne japanske daybeds i cognac eller sort læder. Begge daybeds kommer med bløder puder – møblet er af designer, Mads Emil Garde. Den elegante og funktionelle daybed hedder Jundo, der på japansk betyder renhed. JUNDO daybed kan personliggøres afhængig af, hvor mange puder man placerer og hvordan man placerer dem – på tværs af ribberne, langs ribberne eller om man bruger hynderne op ad en væg. Når du bestiller din daybed på SPLISH, så kommer JUNDO færdigpakket i en solid yderboks med det antal bløde puder du vælger. Ligemeget om du vælger med cognac eller sort læder, så får du en yderst funktionel daybed og multifunktionelt møbel.

JUNDOs smukke daybed består af 16 ribber af komprimeret bøgefiner, samlet med messingbeslag. Det er et praktisk møbel med meget plads til kroppen. Hynderne er lavet af skum med høj densitet, der med sin stærke cellestruktur gør materialet meget holdbart og langtidsholdbart samt behageligt. Den kan også bruges som en "ekstra sofa" i stuen, soveværelset eller på kontoret, hvis man blot ønsker et smukt design at kigge på.

Dog bør man bemærke, at farverne på JUNDO daybed i nogle tilfælde kan afvige fra farverne vist på vores billeder, hvorfor vi ikke kan garantere en farvematch. Uanset hvilken daybed model du vælger, så kan det anvendte naturlige materiale variere i udseende fra genstand til genstand. Dette gør dog, at JUNDOs klassiske daybed fremstår smuk i indretningen, fordi den er unik og samtidig autentisk. Puderne er betrukket med Sørensen cognac eller sort læder. Du vælger selv om du ønsker 1, 2 eller 3 puder. Man bruger også daybed i andre sammenhæng. En elegant daybed som denne kan komme udendørs, hvis man vil sole sig. De er beskyttet af læder i tykkelse, 1,1-1,3 mm.

Leder du efter en living daybed til en skandinavisk indretning med ekstra siddeplads, så får du meget for pengene med en JUNDO daybed. Den ekstra siddeplads, kommer ved tilkøb af bløde puder.

Sådan plejer du din daybed

Uagtet, om du køber en indenfors eller udendørs daybed, så kan du altid gøre den rent ligesom dine sofaer. Vi anbefaler dog, at du tager JUNDO daybed ind, når du har brugt den udendørs. Du kan fx bruge en støvsuger en eller to gange om måneden med en blød børste for at fjerne støv. En eller to gange om året til grundig rengøring skal du bruge skummet fra sæbeflager tilsat varmt vand. Påfør skummet med en tør, blød klud, og minimer enhver kontakt med vand. Undgå stangsæbe, saddelsæbe, læderrens, husholdningsrengøringsmidler eller kemiske produkter. Beskyt mod direkte sollys, direkte varme og skarpe genstande.

Møbelbrand samler japanske og danske designere

MOTARASU samler japanske og danske designere under ét brand og præsenterer dermed de gængse traditioner i danske hjem og også internationalt. Både Japan og Danmark er som bekendt berømte for enkle design, der skaber et elegant udtryk. Begge lande har også lange og stolte designtraditioner og har meget til fælles, når det kommer at designe smukke og funktionelle møbler.

MOTARASU lever efter filosofien om, at de skal omgive sig med smukke kvalitetsmøbler og interiør. De udvælger dermed også værker med henblik på at bringe glæde blandt kvalitetsbevidste møbel- og interiørentusiaster – deraf en solid daybed til de danske hjem .

MOTARASU blev grundlagt i Danmark i 2019 af Mikkel Zebitz. Som mange andre danskere var Zebitz inspireret af det særprægede japanske design og æstetik. Hvor mange klassiske danske designikoner såvel som nutidige designere i vid udstrækning blot har ladet Japansk design fungere som inspiration, ønskede Zebitz at ændre dette. "Motarasu" betyder nemlig "at forandre" på japansk – netop ved at forene de to landes designere til skabe moderne designs sammen.

Natur og kunst er nøgleelementerne i MOTARASU’s designs, og slutresultatet udgør poetisk, taktil og funktionel møbelkunst. MOTARASU arbejder fra showroomet på Frederiksgade i København med private kunder, arkitekter, gallerier og internationale high-end detailhandlere.

JUNDO daybed mål: Bredde: 820 mm, Højde: 370 mm, Dybde: 1960 mm, Vægt: 30 kg

Se: Lys JUNDO daybed

Se: Sort JUNDO daybedLæs flere indlæg

Murano vase SPLISH
5 Unikke vaser til dit hjem - En guide til elegance & harmoni

Vaser er et alsidigt element til dit hjem, der tilfører både harmoni og karakter til din stil. Udforsk et varieret udvalg af vaser, hver med sin unikke evne til at bidrage til din indretning på forskellige måder.
Poul Hundevad
Poul Hundevad

Poul Hundevad var en dansk møbelarkitekt, som er kendt for sine møbledesigns, der forbinder enkel æstetik med funktionalitet.
Danish designer Andrea Larsson showcasing her crystal collection
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen blev grundlagt i 2015 af den danske designer, Andrea Larsson.