Hvem er Danmarks næste high-end smykkebrand?

!_ChristianAugust_WIP_march2021_03.jpg
 

AKVA Jewellery er et team og et stærkt fællesskab af tre kreative, selvstændige kvinder. Vi brænder for at skabe smykker i interessante, organiske former, der kan blive elsket og leve i generationer. Vi er hver især passioneret omkring vores design og håndværk. Nogle dage finder vi vores inspiration i det pulserende storbyliv og andre dage på lange gåture langs vandet. En af vores store styrker er, at vi har hinanden. Vi inspirerer og løfter hinanden - vi diskuterer og bliver klogere og vi bakker hinanden op.

Vores smykker er produceret inden for EU. De bliver støbt i Tyskland og lavet i vores lille værksted på Bredgade i København. Vi kreerer udelukkende i genanvendte massive ædelmetaller - primært sterling sølv og 14 karat guld.

Fra dag ét har vi haft et ønske om at være så bevidste i vores produktion og tankegang som muligt. Produktion af nyt, er i sig selv ikke bæredygtigt, men ved at kreere i metaller, der kan leve i århundrede og skabe tidløse og interessante former, fremfor at lade os styre af trends, designer vi bæredygtigt. Vi er som resten af vores generation meget påvirkede af udviklingen af den verden vi lever i, og vi ønsker at være medskabere af en mere bevidst forbrugskultur. Når du køber et smykke af høj kvalitet, er det en investering, som sidenhen kan gives videre gennem generationer. Ofte bliver smykket betydningsfuldt, og forhåbentligt også en naturlig forlængelse af din personlighed. Om smykket minder dig om styrken eller roen ved havet, din kæreste, troen på dig selv eller udelukkende er et æstetisk udtryk er ikke vigtigt for os - det vigtige er, at du vil værdsætte og passe på det. Når du køber et AKVA-smykke, er det fordi, du sætter pris på det æstetiske udtryk, godt håndværk og dets lange levetid. Vi ønsker, at man bliver del af et fællesskab og en kultur, der inspirerer andre til at gøre det samme.Læs flere indlæg

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning.
Din guide til Murano-lamper (Juni 2023)

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning. Disse fantastiske lamper er opkaldt efter Murano-øen, der ligger i Venedig, Italien.
Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er verdens rigeste mand (Juni 2023)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.
Derfor bør du købe brugte og vintage Chanel tasker
Ultimativ guide til Chanel tasken og de mange modeller (Juni 2023)

Vintage Chanel tasker er blevet meget populære i de senere år, da de er blevet et symbol på luksus og god smag.