Oliver Bjerrehuus og SPLISH besøger MotarasuOliver Bjerrehuus og founderen af SPLISH, Arash, besøgte Motarasu, i deres showroom, til en spændende snak. Hele besøget hos Motarasu blev livestreamet, så man kunne følge med i det hjemme fra sofaen og løbende få besvaret sine spørgsmål.

Dette er det første besøg ved en af vores forhandlere, som vi hos SPLISH løbende vil lave flere af. Formålet med dem er, at man skal lære og blive klogere på de mærker og designere, som man måske allerede har stående i hjemmet. Men også blive inspireret ved at lære om nye og spændende mærker. Få indsigt i designernes tanker bag deres designs og gode historier fra passionerede mennesker. Det er ny viden om dine nuværende og kommende yndlingsmærker sat ind i hyggelige rammer og godt selskab. Se og hør det der hjemme eller er på farten. Skulle du gå glip af at være en del af livestreamen, så kan du altid finde vores forhandlerbesøg under blogindlæg herinde på SPLISH.


Ved vores besøg kan du blandt andet høre Arash fortælle om konceptet SPLISH, en episode Oliver oplevede med Ronaldo’s bodyguards, Mikkel forklare om Motarasu, japansk kultur kombineret med dansk design og få en privat rundtur i showroom! Se hele livestreamen nedenunder.Læs flere indlæg

Derfor bør du købe brugte og vintage Chanel tasker
Ultimativ guide til Chanel tasken og de mange modeller

Vintage Chanel tasker er blevet meget populære i de senere år, da de er blevet et symbol på luksus og god smag.
brugte louis vuitton tasker til salg
Derfor bør du investere i vintage Louis Vuitton tasker

Louis Vuitton tasker er en smart investering, da de er efterspurgte og har en stærk resale værdi.
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen, grundlagt i 2015, er et samarbejde mellem de danske designere: Julie Hugau og Andrea Larsson