Oliver Bjerrehuus og SPLISH besøger Motarasu

Oliver Bjerrehuus og SPLISH besøger MotarasuOliver Bjerrehuus og founderen af SPLISH, Arash, besøgte Motarasu, i deres showroom, til en spændende snak. Hele besøget hos Motarasu blev livestreamet, så man kunne følge med i det hjemme fra sofaen og løbende få besvaret sine spørgsmål.

Dette er det første besøg ved en af vores forhandlere, som vi hos SPLISH løbende vil lave flere af. Formålet med dem er, at man skal lære og blive klogere på de mærker og designere, som man måske allerede har stående i hjemmet. Men også blive inspireret ved at lære om nye og spændende mærker. Få indsigt i designernes tanker bag deres designs og gode historier fra passionerede mennesker. Det er ny viden om dine nuværende og kommende yndlingsmærker sat ind i hyggelige rammer og godt selskab. Se og hør det der hjemme eller er på farten. Skulle du gå glip af at være en del af livestreamen, så kan du altid finde vores forhandlerbesøg under blogindlæg herinde på SPLISH.


Ved vores besøg kan du blandt andet høre Arash fortælle om konceptet SPLISH, en episode Oliver oplevede med Ronaldo’s bodyguards, Mikkel forklare om Motarasu, japansk kultur kombineret med dansk design og få en privat rundtur i showroom! Se hele livestreamen nedenunder.Læs flere indlæg

Vis mig dit hjem – ny serie om bolig og indretning
Vis mig dit hjem – ny serie om bolig og indretning

Bliv inspireret af vores nye serie "Vis mig dit hjem", hvor vi besøger spændende personligheder og udforsker deres unikke boligindretning.
Murano vase SPLISH
5 Unikke vaser til dit hjem - En guide til elegance & harmoni

Vaser er et alsidigt element til dit hjem, der tilfører både harmoni og karakter til din stil. Udforsk et varieret udvalg af vaser, hver med sin unikke evne til at bidrage til din indretning på forskellige måder.
Poul Hundevad
Poul Hundevad

Poul Hundevad var en dansk møbelarkitekt, som er kendt for sine møbledesigns, der forbinder enkel æstetik med funktionalitet.