Vis mig dit hjem – ny serie om bolig og indretning (se teaser)

Opdateret: 18. oktober 2024

En ny portrætserie

Vi er begejstrede for at præsentere vores nye portrætserie, "Vis mig dit hjem", hvor du får mulighed for at udforske nogle af de mest interessante og inspirerende boliger. I hver episode besøger vi kendte personligheder og hører deres unikke historier om deres hjem og indretning.

Eksklusivt indblik i indretning og design

I hver episode får du et eksklusivt kig ind i unikke boliger. Vores gæster deler deres tanker om design, hvordan de finder inspiration, og hvilke elementer der betyder mest for dem. De viser os, hvordan de skaber en harmonisk balance mellem funktionalitet og æstetik, samtidig med at de holder fast i deres personlige værdier og præferencer.

Marie Ledig Vis mig dit hjem SPLISH

Højdepunkter fra serien

Indretning: Vores gæster fremviser deres bedste fund og forklarer, hvordan de bruger farver, teksturer og møbler til at skabe en sammenhængende og indbydende atmosfære.

Personlige favoritter: Fra smukke kunstværker til yndlingsmøbler – vi hører om de genstande, der betyder mest for dem, og hvorfor de har en særlig plads i deres hjem.

Bæredygtighed: Mange af vores værter er fortalere for en bæredygtig livsstil og indretning. De viser, hvordan de integrerer pre-loved genstande i deres bolig på en smuk og meningsfuld måde.

Se teaseren nu

Vi inviterer dig til at tage med os på denne inspirerende rejse og opleve de unikke hjem hos nogle af de mest interessante personligheder. Du kan se hele serien på Splish.dk fra midten af august 2024.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de seneste episoder af "Vis mig dit hjem" direkte i din indbakke.



Læs flere indlæg

Vis mig dit hjem – Kig ind hos model og influencer, Barbara Egholm
Vis mig dit hjem – Kig ind hos model og influencer, Barbara Egholm

I dette afsnit viser Barbara Egholm os rundt i sin lejlighed i København, hvor moderne design og tidsløse elementer går op i en højere enhed. Indretningen byder på krystalglas fra Reflections Copenhagen, elegante Murano-lamper og smukke Picasso-plakater.
Vis mig dit hjem – Astrid B. Andersens lejlighed ved Søerne
Vis mig dit hjem – Astrid B. Andersens lejlighed ved Søerne

I den nyeste episode af "Vis mig dit hjem" tager vi et spændende kig ind i influencer Astrid B. Andersens lejlighed, der ligger med en betagende udsigt over de idylliske søer i København. 
Vis mig dit hjem – Smykkedesigner Paloma Rose viser sit hjem
Vis mig dit hjem – Smykkedesigner Paloma Rose viser sit hjem

I dette afsnit af "Vis mig dit hjem" inviterer Paloma Rose os indenfor i sin lejlighed. Smykkedesigneren og influenceren viser rundt og deler, hvordan hun har indrettet sig med personlige detaljer og kunstværker, der betyder meget for hende.