Vis mig dit hjem – ny serie om bolig og indretning

En ny portrætserie

Vi er begejstrede for at præsentere vores nye portrætserie, "Vis mig dit hjem", hvor du får mulighed for at udforske nogle af de mest interessante og inspirerende boliger. I hver episode besøger vi kendte personligheder og hører deres unikke historier om deres hjem og indretning.

Eksklusivt indblik i indretning og design

I hver episode får du et eksklusivt kig ind i unikke boliger. Vores gæster deler deres tanker om design, hvordan de finder inspiration, og hvilke elementer der betyder mest for dem. De viser os, hvordan de skaber en harmonisk balance mellem funktionalitet og æstetik, samtidig med at de holder fast i deres personlige værdier og præferencer.

Marie Ledig Vis mig dit hjem SPLISH

Højdepunkter fra serien

Indretning: Vores gæster fremviser deres bedste fund og forklarer, hvordan de bruger farver, teksturer og møbler til at skabe en sammenhængende og indbydende atmosfære.

Personlige favoritter: Fra smukke kunstværker til yndlingsmøbler – vi hører om de genstande, der betyder mest for dem, og hvorfor de har en særlig plads i deres hjem.

Bæredygtighed: Mange af vores værter er fortalere for en bæredygtig livsstil og indretning. De viser, hvordan de integrerer pre-loved genstande i deres bolig på en smuk og meningsfuld måde.

Se teaseren nu

Vi inviterer dig til at tage med os på denne inspirerende rejse og opleve de unikke hjem hos nogle af de mest interessante personligheder. Du kan se hele serien på Splish.dk fra midten af august 2024.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få de seneste episoder af "Vis mig dit hjem" direkte i din indbakke.Læs flere indlæg

Murano vase SPLISH
5 Unikke vaser til dit hjem - En guide til elegance & harmoni

Vaser er et alsidigt element til dit hjem, der tilfører både harmoni og karakter til din stil. Udforsk et varieret udvalg af vaser, hver med sin unikke evne til at bidrage til din indretning på forskellige måder.
Poul Hundevad
Poul Hundevad

Poul Hundevad var en dansk møbelarkitekt, som er kendt for sine møbledesigns, der forbinder enkel æstetik med funktionalitet.
Danish designer Andrea Larsson showcasing her crystal collection
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen blev grundlagt i 2015 af den danske designer, Andrea Larsson.