5 Unikke vaser til dit hjem - En guide til elegance & harmoni

 Vase Murano Home Decor SPLISH

Opdateret: 22. januar 2024

Valentinsdag står for døren, og det er en perfekt lejlighed til at fordybe sig i en verden af smukke vaser, der ikke alene pynter dit hjem, men som også kan give det et unikt og kunstnerisk præg. I denne artikel præsenterer vi et udvalg af elegante vaser, der vil komplementere din boligindretning og tilføje en ekstra dimension af skønhed.

Dekoration, kunst & elegance
På samme måde som et smykke kan fuldende et look, har vaser en magisk evne til at forbedre indretningen og det visuelle udtryk i ethvert hjem. Du kan vælge farverige vaser, der er i kontrast til dit interiør eller bløde farver, som smelter sammen med omgivelserne. Vaser er ikke kun skabt til blomsterbuketter, men kan anvendes på mange forskellige måder; de er i sig selv kunstværker og kan stå alene som en unik del af din indretning. Her kan du vælge vaser med unikke teksturer, materialer og design for at tilføje lidt ekstra kant til dit rum.

Udover deres dekorative formål, så kan vaser også være yderst praktiske. Vaser er naturligvis perfekte til en smuk buket blomster, men du kan eksempelvis også bruge dem som elegante opbevaringsløsninger til køkkenredskaber. Vaser er alsidige og kan udfolde deres æstetiske og praktiske egenskaber på mange måder i dit hjem, alt efter din fantasi og kreativitet. Hos SPLISH har vi et omfattende sortiment af vaser, uanset om du søger moderne design eller unikke vintage vaser. Læs med i denne artikel, hvor vi præsenterer vores bud på fem smukke vaser, som kan skabe et elegant udtryk i dit hjem.

Murano
Dyk ned i den fine håndværkstradition fra Murano-øen i Italien, som tilbyder et smukt udvalg af vaser til dit hjem. Murano-vaser er særlig kendt for elegante silhuetter og smukke farver, som er et sandt kunstværk i sig selv. Disse vaser kan bruges til at præsentere en buket blomster, eller de kan stå solo som et iøjnefaldende element, der skaber varme og elegance i dit hjem. 

Le Papier 
Le Papier er kendt for deres ikoniske papirposevaser, som er et ægte statement piece til dit hjem. Deres vaser har et  funktionelt design, der skaber illusionen af en papirpose, og som er ideel til en stor buket blomster. Med sin glatte tekstur og modige farve, så er denne vase et oplagt valg til dig, som ønsker at tilføje karakter eller skabe kontrast i din indretning. 

Reflections Copenhagen
Reflections Copenhagen er kendt for deres smukke krystaldesign. Deres vaser har et elegant og luksuriøst udtryk, som kan løfte æstetikken i dit hjem. Lavet af håndskårne krystaller af høj kvalitet, kan vaserne bruges på mange måder i dit hjem. Tip: Placer den tæt på sollyset i dit hjem, og krystallerne vil glimte endnu mere. 

Project 213A
Project 213A tilbyder vaser, som ikke kun er smukke, men som også er i god kvalitet. Deres vaser har et unikt, men også blidt udtryk, som er perfekt til dig, som søger en vase, der smelter harmonisk sammen med indretningen uden at skabe for stor kontrast. Deres enkle elegante designs kan let komplimentere forskellige blomsterbuketter. Du kan også være kreativ og pynte vaserne med mere rustikke stilke. 

Opgrader din boligindretning med disse smukke vaser, der ikke kun er funktionelle, men også kunstneriske mesterværker, der vil fortrylle dit hjem med skønhed og karakter. Skab en atmosfære af tidløs elegance og personlig raffinement med disse unikke kunstværker, der ikke blot er genstande, men historier, der beriger din daglige tilværelse. Lad disse smukke vaser være et vidnesbyrd om din kærlighed til kunst og æstetik, og lad dem skabe en indbydende atmosfære i hvert hjørne af dit hjem.

Se vores udvalg af vaser her. 

 Læs flere indlæg

Poul Hundevad
Poul Hundevad

Poul Hundevad var en dansk møbelarkitekt, som er kendt for sine møbledesigns, der forbinder enkel æstetik med funktionalitet.
Danish designer Andrea Larsson showcasing her crystal collection
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen blev grundlagt i 2015 af den danske designer, Andrea Larsson.
Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er verdens rigeste mand (April 2024)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.