4 smukke danske lamper

4 smukke danske lamper

Der findes mange smukke danske lamper, der er blevet designet af danske kunstnere og producenter. Nedenfor er nogle af de mest kendte danske lamper:

  1. PH 5 lampe af Poul Henningsen: PH 5 lampe er en pendel lampe, der blev designet af Poul Henningsen i 1958. Den er kendt for sin unikke reflekterende skærm, der spreder lyset på en behagelig måde. PH 5 lampe er blevet en klassiker inden for dansk lampedesign og kan findes i mange danske hjem.

  2. AJ lampen af Arne Jacobsen: AJ lampen er en bordlampe, der blev designet af Arne Jacobsen i 1957. Den er kendt for sin elegante og enkle form, og den har været en populær lampe i mange år. AJ lampen findes i mange varianter, herunder både bordlamper og væglamper.

  3. Artichoke lampen af Poul Henningsen: Artichoke lampen er en pendel lampe, der blev designet af Poul Henningsen i 1958. Den er kendt for sin unikke form, der ligner en artiskok, og den spreder et blødt og behageligt lys. Artichoke lampen findes i mange størrelser og varianter, og den er et populært valg i mange danske hjem.

  4. Panthella lampe af Verner Panton: Panthella lampe er en bordlampe, der blev designet af Verner PantLæs flere indlæg

Vis mig dit hjem – ny serie om bolig og indretning
Vis mig dit hjem – ny serie om bolig og indretning

Bliv inspireret af vores nye serie "Vis mig dit hjem", hvor vi besøger spændende personligheder og udforsker deres unikke boligindretning.
Murano vase SPLISH
5 Unikke vaser til dit hjem - En guide til elegance & harmoni

Vaser er et alsidigt element til dit hjem, der tilfører både harmoni og karakter til din stil. Udforsk et varieret udvalg af vaser, hver med sin unikke evne til at bidrage til din indretning på forskellige måder.
Poul Hundevad
Poul Hundevad

Poul Hundevad var en dansk møbelarkitekt, som er kendt for sine møbledesigns, der forbinder enkel æstetik med funktionalitet.