4 smukke danske lamper

4 smukke danske lamper

Der findes mange smukke danske lamper, der er blevet designet af danske kunstnere og producenter. Nedenfor er nogle af de mest kendte danske lamper:

  1. PH 5 lampe af Poul Henningsen: PH 5 lampe er en pendel lampe, der blev designet af Poul Henningsen i 1958. Den er kendt for sin unikke reflekterende skærm, der spreder lyset på en behagelig måde. PH 5 lampe er blevet en klassiker inden for dansk lampedesign og kan findes i mange danske hjem.

  2. AJ lampen af Arne Jacobsen: AJ lampen er en bordlampe, der blev designet af Arne Jacobsen i 1957. Den er kendt for sin elegante og enkle form, og den har været en populær lampe i mange år. AJ lampen findes i mange varianter, herunder både bordlamper og væglamper.

  3. Artichoke lampen af Poul Henningsen: Artichoke lampen er en pendel lampe, der blev designet af Poul Henningsen i 1958. Den er kendt for sin unikke form, der ligner en artiskok, og den spreder et blødt og behageligt lys. Artichoke lampen findes i mange størrelser og varianter, og den er et populært valg i mange danske hjem.

  4. Panthella lampe af Verner Panton: Panthella lampe er en bordlampe, der blev designet af Verner Pant



Læs flere indlæg

Vis mig dit hjem – Kig ind hos model og influencer, Barbara Egholm
Vis mig dit hjem – Kig ind hos model og influencer, Barbara Egholm

I dette afsnit viser Barbara Egholm os rundt i sin lejlighed i København, hvor moderne design og tidsløse elementer går op i en højere enhed. Indretningen byder på krystalglas fra Reflections Copenhagen, elegante Murano-lamper og smukke Picasso-plakater.
Vis mig dit hjem – Astrid B. Andersens lejlighed ved Søerne
Vis mig dit hjem – Astrid B. Andersens lejlighed ved Søerne

I den nyeste episode af "Vis mig dit hjem" tager vi et spændende kig ind i influencer Astrid B. Andersens lejlighed, der ligger med en betagende udsigt over de idylliske søer i København. 
Vis mig dit hjem – Smykkedesigner Paloma Rose viser sit hjem
Vis mig dit hjem – Smykkedesigner Paloma Rose viser sit hjem

I dette afsnit af "Vis mig dit hjem" inviterer Paloma Rose os indenfor i sin lejlighed. Smykkedesigneren og influenceren viser rundt og deler, hvordan hun har indrettet sig med personlige detaljer og kunstværker, der betyder meget for hende.