5 populære møbelbrands i 2022

Populære møbelbrands i 2022

Der findes mange populære møbelmærker, og hvilke mærker der er mest populære, kan afhænge af forskellige faktorer såsom geografisk placering, personlige præferencer og stil, budget og andre forhold. Nogen af de mest populære møbelmærker inkluderer:

  1. IKEA: IKEA er et svensk møbelfirma, der er kendt for at tilbyde moderne, funktionelle møbler til lave priser. Deres produkter er tilgængelige i mange lande verden over, og deres kataloger og varehuse er en grundpille i indretningsverdenen.

  2. HAY: HAY er et dansk designfirma, der er kendt for at skabe moderne, enkle møbler og tilbehør med et minimalistisk udtryk. Deres produkter er populære i mange dele af verden og er ofte at finde i hjem, kontorer og andre offentlige rum.

  3. Muuto: Muuto er et skandinavisk møbelfirma, der er kendt for at skabe moderne, funktionelle møbler med et unikt twist. Deres produkter er populære i mange dele af verden, og de har et bredt udvalg af møbler til stuen, soveværelset, spisestuen og andre rum i hjemmet.

  4. Eames: Eames er et møbelfirma, der er kendt for at skabe innovative, klassiske møbler med et tidsløst udtryk. Deres møbler er blevet anerkendt som designikoner og findes ofte i hjem, kontorer og andre offentlige rum.

  5. Herman Miller: Herman Miller er et amerikansk møbelfirma, der er kendt for at skabe komfortable, ergonomiske møbler med et moderne udtryk. Deres produkter er populære i mange dele af verden, og de tilbyder et bredt udvalg af møbler til stuen, soveværelset, spisestuen og andre rum i hjemmet.

Dette er blot nogen få eksempler på populære møbelmærker, og der findes mange andre mærker, der også har en stor efterspørgsel og anerkendelse i indretningsverdenen.

Se alle vores møbler her:
https://splish.dk/collections/moblerLæs flere indlæg

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning.
Din guide til Murano-lamper (Juni 2023)

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning. Disse fantastiske lamper er opkaldt efter Murano-øen, der ligger i Venedig, Italien.
Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er verdens rigeste mand (Juni 2023)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.
Derfor bør du købe brugte og vintage Chanel tasker
Ultimativ guide til Chanel tasken og de mange modeller (Juni 2023)

Vintage Chanel tasker er blevet meget populære i de senere år, da de er blevet et symbol på luksus og god smag.