5 populære møbelbrands

Populære møbelbrands i 2022

Når det kommer til at skabe et hjem fyldt med elegance, stil og raffinement, er valget af møbler afgørende. Hvis du stræber efter at tilføje en ekstraordinær berøring til dit interiør, vil jeg gerne introducere dig for fem af de mest populære high-end møbelmærker, der er anerkendt på verdensplan for deres enestående kvalitet, banebrydende design og tidløse skønhed.

1️⃣ Roche Bobois: Opdag en verden af avantgarde-design og eksklusive møbler hos Roche Bobois. Dette internationalt anerkendte mærke samarbejder med førende designere og arkitekter for at skabe unikke møbler af høj kvalitet. Med deres innovative former, luksuriøse materialer og ekstraordinære opmærksomhed på detaljer er Roche Bobois et mærke, der skiller sig ud og appellerer til dem, der søger eksklusivitet og unikke designoplevelser.

2️⃣ Poltrona Frau: Træd ind i en verden af italiensk håndværk og raffinerede lædermøbler med Poltrona Frau. Med en historie, der går tilbage til 1912, er Poltrona Frau kendt for at skabe håndlavede lædermøbler af uovertruffen kvalitet. Deres møbler forener æstetik og komfort på en unik måde og tilføjer elegance og raffinement til ethvert rum.

3️⃣ Fendi Casa: Dyk ned i en verden af luksus og stil med Fendi Casa, den møbel- og interiørgren af det ikoniske italienske modehus Fendi. Fendi Casa tilbyder enestående møbler og dekorative genstande, der bærer signaturen af Fendis ikoniske stil. Med sofistikerede og moderne designs tilføjer Fendi Casa en haute couture-følelse til ethvert hjem.

4️⃣ Minotti: Oplev en fusion af elegance og modernitet med Minotti, et italiensk møbelmærke kendt for sin enkle stil og upåklagelige håndværk. Deres møbler er kendetegnet ved deres rene linjer, førsteklasses materialer og tidløse design. Minotti's møbler er både funktionelle og tidløse, hvilket gør dem velegnede til enhver indretning - fra private hjem til kommercielle rum.

5️⃣ Baker Furniture: Træd ind i en verden af amerikansk håndværkstradition og tidløs elegance med Baker Furniture. Dette amerikanske møbelmærke, med sin lange historie, skaber møbler af højeste kvalitet, der oser af klassisk design og raffineret skønhed. Med Baker Furniture kan du tilføje et strejf af tidløs elegance til dit hjem.

Se alle vores møbler her:
https://splish.dk/collections/moblerLæs flere indlæg

Murano vase SPLISH
5 Unikke vaser til dit hjem - En guide til elegance & harmoni

Vaser er et alsidigt element til dit hjem, der tilfører både harmoni og karakter til din stil. Udforsk et varieret udvalg af vaser, hver med sin unikke evne til at bidrage til din indretning på forskellige måder.
Poul Hundevad
Poul Hundevad

Poul Hundevad var en dansk møbelarkitekt, som er kendt for sine møbledesigns, der forbinder enkel æstetik med funktionalitet.
Danish designer Andrea Larsson showcasing her crystal collection
Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen blev grundlagt i 2015 af den danske designer, Andrea Larsson.