Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen krystal lamper og home decor

Gennem en autonom eksperimenterende designtilgang og brug af stærke materialer er Reflections Copenhagen pioner inden for det kreative felt for at skabe de højeste æstetiske designs, som forener udsøgte materialer og geometriske former til funktionelle kunstobjekter. Reflections Copenhagen, grundlagt i 2015, er et samarbejde mellem de danske designere: Julie Hugau og Andrea Larsson

Reflections Copenhagen-designene er afbalanceret til at udfordre de traditionelle stilarter, farver og former i nutidens indretning ved at tilføje nye dimensioner og muligheder til boligindretning. Alle uregelmæssigheder og uoverensstemmelser er en del af den særlige håndlavede karakter og elegance.

Den oprindelige idé med at skabe Reflections Copenhagen kom ud fra den gensidige følelse af, at der var brug for noget anderledes, noget der modvirkede det traditionelle og et ønske om at kunne skabe en sammensmeltning af dynamiske Reflections, som appellerer til utraditionelle måder at bruge det perfekte på – kombination af indretning og kunst. Reflections Copenhagen ønsker at udfordre opfattelsen af 'masseproduktion' i deres designs, hvor der i øvrigt altid indtænkes bæredygtighed.

Køb Reflections Copenhagen på Splish.dk

Du kan købe produkter fra Reflections Copenhagen på Splish.dk og altid returnere ordren inden for 14 dage (efter levering) og få fuld refusion. Varerne skal returneres i ubeskadiget Reflections Copenhagen emballage, i samme stand som de oprindeligt blev leveret i henhold til vores handelsbetingelser.

Se flere produkter fra Reflections Copenhagen her: Home decor og belysning.Læs flere indlæg

Derfor bør du købe brugte og vintage Chanel tasker
Ultimativ guide til Chanel tasken og de mange modeller

Vintage Chanel tasker er blevet meget populære i de senere år, da de er blevet et symbol på luksus og god smag.
brugte louis vuitton tasker til salg
Derfor bør du investere i vintage Louis Vuitton tasker

Der er mange grunde til at vælge at købe brugte Louis Vuitton tasker.
Guide til brugte møbler & tasker i København
Guide til brugte møbler & tasker i København

Der findes flere brugte markedspladser i København, hvor du kan købe og sælge brugte ting.