Reflections Copenhagen – en verden af skønhed til hjemmet

Reflections Copenhagen krystal lamper og home decor

Gennem en autonom eksperimenterende designtilgang og brug af stærke materialer er Reflections Copenhagen pioner inden for det kreative felt for at skabe de højeste æstetiske designs, som forener udsøgte materialer og geometriske former til funktionelle kunstobjekter. Reflections Copenhagen, grundlagt i 2015 af den danske designer, Andrea Larsson

Reflections Copenhagen-designene er afbalanceret til at udfordre de traditionelle stilarter, farver og former i nutidens indretning ved at tilføje nye dimensioner og muligheder til boligindretning. Alle uregelmæssigheder og uoverensstemmelser er en del af den særlige håndlavede karakter og elegance.

Den oprindelige idé med at skabe Reflections Copenhagen kom ud fra den gensidige følelse af, at der var brug for noget anderledes, noget der modvirkede det traditionelle og et ønske om at kunne skabe en sammensmeltning af dynamiske Reflections, som appellerer til utraditionelle måder at bruge det perfekte på – kombination af indretning og kunst. Reflections Copenhagen ønsker at udfordre opfattelsen af 'masseproduktion' i deres designs, hvor der i øvrigt altid indtænkes bæredygtighed.

Køb Reflections Copenhagen på Splish.dk

Du kan købe produkter fra Reflections Copenhagen på Splish.dk og altid returnere ordren inden for 14 dage (efter levering) og få fuld refusion. Varerne skal returneres i ubeskadiget Reflections Copenhagen emballage, i samme stand som de oprindeligt blev leveret i henhold til vores handelsbetingelser.

Se flere produkter fra Reflections Copenhagen her: Home decor og belysning.Læs flere indlæg

Bernard Arnault ejeren af Louis Vuitton
Bernard Arnault: Han ejer Louis Vuitton og er verdens rigeste mand (November 2023)

Ifølge Forbes Magazine er Bernard Arnault verdens rigeste mand og CEO for LVMH, der er verdens førende luksuskoncern.
Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning.
Din guide til Murano-lamper (September 2023)

Murano-lamper er kendt verden over for deres unikke skønhed, raffinerede håndværk og historiske betydning. Disse fantastiske lamper er opkaldt efter Murano-øen, der ligger i Venedig, Italien.
Derfor bør du købe brugte og vintage Chanel tasker
Ultimativ guide til Chanel tasken og de mange modeller (August 2023)

Vintage Chanel tasker er blevet meget populære i de senere år, da de er blevet et symbol på luksus og god smag.