Jacopo Iraci Tobbi

Plakat københavn ramme.jpg

 

Jacopo Iraci Tobbi foretrækker at arbejde på papir. I en årrække har han udnyttet sig af traditionelle teknikker og materialer, hvorfor han føler, at han i dag bruger pigmenter og farveblyanter på en mere intelligent måde. I de seneste værker har han brugt mere beskedne materialer såsom syntetiske harpikser. Tobbi kalder sit arbejde for en blanding mellem kvantitativt og kvalitativt rum.

Tobbi udforsker drømmeverdener uden at skelne mellem abstrakt og figurativt, hvilket frigør hans billeder fra det ubevidste.

De mest spontane former opstår i mørket. Jeg indrømmer, at jeg nogle gange finder mig selv med lyset slukket og skaber tilfældighed i natten
— JACOPO IRACI TOBBI

"Parene" i hans billeder lever i et uvirkeligt og kontemplativt rum. Udseendet er introspektivt, og figurerne smelter sammen, mens de stirrer på hinanden. Intet ligner noget fra denne verden bortset fra brugen af blå, der gennemsyrer mange af kunstværkerne. En lys og dyb blå farve, der forbereder noget tragisk. Tobbi elsker farven blå og bruger den oftes i hans værker.

 Læs flere indlæg

Hanna Ilczyszyn | SPLISH
Hanna Ilczyszyn

James Tailor | SPLISH
James Tailor

Nanna Riis Andersen | SPLISH
Nanna Riis Andersen